Lohi-parsanyytit

4 annosta 50 minuuttia
Voit sujauttaa herkullisen keväiset lohi-parsanyytit uuniin tai grilliin.
Lohi-parsanyytit
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 700 g lohta tai kirjolohta
  • 1 fenkoli
  • 1 luomulimetti
  • 1 nippu vihreää parsaa
  • vettä ja suolaa
  • 2 tl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
  • suolaa myllystä

Poista lohifileestä ruodot ja nahka. Leikkaa annospaloiksi.

Leikkaa fenkoli pitkittäin viipaleiksi. Leikkaa limetti viipaleiksi.

Poista parsoista kannat ja kuori ne kevyesti. Kiehauta vesi ja lisää suolaa. Keitä parsoja muutama minuutti kiehuvassa vedessä. Valuta.

Tee nyytit foliosta ja leivinpaperista. Ota neljä samankokoista folioarkkia ja leivinpaperiarkkia ja laita ne päällekkäin siten, että folio on alla ja leivinpaperi päällä.

Laita alimmaksi fenkoliviipale. Laita päälle lohipala, parsaa ja limettiviipaleet. Ripottele pinnalle suolaa ja sokeria.

Kääri nyyteiksi ja laita uunipellille 175-asteiseen uuniin noin 30 minuutiksi.

Reseptin on laatinut

Dansukker