Liköörimarinoidut hedelmävartaat

4 annosta 20 minuuttia
Sitrusliköörissä marinoituja hedelmiä ja mansikoita vartaissa ranskankerman kera.
Liköörimarinoidut hedelmävartaat
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 250 g mansikoita
  • 1 banaani paloina
  • 200 g melonia paloina
  • 200 g ananasta paloina

Marinadi

  • 10 cl Cointreau- tai Grand Marnier-likööriä
  • 1 dl Dansukker Glukoosisiirappia

Tarjoiluun

  • 2 dl ranskankermaa (38 %)
  • 1/2 dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
  • 1/2 dl rouhittuja hasselpähkinöitä

Asettele hedelmät puuvartaisiin. Pane vartaat vuokaan. Sekoita likööri ja glukoosisiirappi ja kaada seos vartaiden päälle. Anna vetäytyä 15 minuuttia. Nosta vartaat pienille lautasille ja annostele päälle nokare ranskankermaa. Valuta päälle vähän siirappia ja koristele pähkinärouheella. 

Reseptin on laatinut

Dansukker