Lehtikaalisipsit

20 minuuttia
Naposteluun rapeaa paahdettua lehtikaalia valkosipulilla ja chilillä maustettuna.
Lehtikaalisipsit
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 200 g lehtikaalia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1/2 punainen chilipaprika hienonnettuna
  • 3/4 dl sitruunalla maustettua öljyä
  • 1 rkl Dansukker Fariinisokeria
  • mustapippuria myllystä
  • ripaus suolaa

Huuhtele lehtikaali hyvin ja taputtele lehdet kuiviksi keittiöpyyhkeiden välissä. Poista kovat lehtiruodit ja leikkaa lehdet sopiviksi suupaloiksi.

Hienonna valkosipulinkynnet ja chilipaprika. Sekoita ne sitruunalla maustetun öljyn joukkoon. Lisää fariinisokeri, mustapippuria myllystä ja ripaus suolaa.

Sekoita ainekset keskenään ja levitä leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.

Paista 150-asteisessa uunissa 10–20 minuuttia välillä käännellen. Ota pois uunista, kun ovat rapeita.

Tarjoa napostelupalana.

Reseptin on laatinut

Dansukker