Ainekset
4 matjess-sillifileetä
1 kelta- tai punasipuli
pieni pala tuoretta inkivääriä
1–2 porkkanaa
Mausteliemi
1 dl vettä
1 dl väkiviinaetikkaa
1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria tai Taloussokeria
2 tl sinapinsiemeniä
1 tähtianis
1–2 laakerinlehteä
1 tl maustepippureita
muutama neilikka
Ohjeet
Aloita mausteliemestä. Mittaa ainekset kasariin ja kiehauta. Jäähdytä liemi.
Leikkaa sillifileet suupaloiksi. Kuori sipuli ja leikkaa renkaiksi tai ohuiksi viipaleiksi. Kuori inkivääri ja porkkanat ja leikkaa suikaleiksi.
Laita ainekset kerroksittain lasipurkkiin ja kaada päälle jäähtynyt liemi. Sulje purkki ja säilytä jääkaapissa. Anna maustua 2–3 päivää ennen tarjoilua.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.