Lämmin rucola-perunasalaatti

4–6 annosta 30 minuuttia
Paista raa'at perunalohkot ja punasipulit pannulla ja tarjoa ne salaattina rucolan ja kirsikkatomaattien kera.
Lämmin rucola-perunasalaatti
Arvioi: (8kpl)

Ainekset

  • 1 rs (200 g) kirsikkatomaatteja
  • 2 ruukkua rucolasalaattia
  • 4 isoa perunaa pestynä
  • 2 punasipulia lohkottuina
  • 2 rkl ruokaöljyä
  • 1–2 tl Dansukker Ruokokidesokeria
  • suolaa, rouhittua mustapippuria

Halkaise kirsikkatomaatit, leikkaa rucolat ruukuista ja lohko perunat. Kuumenna ruokaöljy paistinpannussa ja lisää perunalohkot pannuun. Paista miedolla lämmöllä melkein kypsiksi. Sekoita sipulilohkot joukkoon kypsennyksen loppuvaiheessa. Nosta pannu pois liedeltä. Sekoita sokeri joukkoon. Lisää kirsikkatomaatit ja rucola. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa paistin, pihvien tai riistan kanssa.

Reseptin on laatinut

Dansukker