Lämmin punakaalisalaatti

15 minuuttia
Valkosipulilla maustettu punakaalisalaatti maistuu vaikkapa kinkun lisäkkeenä.
Lämmin punakaalisalaatti
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 1 l suikaloitua punakaalia
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1/2 dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
  • 1/4 dl balsamietikkaa
  • 1 silputtu valkosipulinkynsi
  • suolaa, mustapippuria
  • 1 dl pinjansiemeniä

Kuullota kaali öljyssä. Lisää siirappi sekä balsamietikka ja anna kiehua pari minuuttia. Lisää valkosipuli. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää joukkoon pinjansiemenet.

Tarjoile esimerkiksi joulukinkun lisäkkeenä.

Reseptin on laatinut

Dansukker