Lämmin paksoi-kantarellilisäke

Tee paksoista eli pinaattikiinankaalista ja kantarelleista tai muista sienistä kasvislisuke riisille tai liharuoille.

3–4 annosta

15 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

3 rkl öljyä
2 tl Dansukker Fariinisokeria
1 l kantarelleja
100 g sokeriherneenpalkoja
1 sipuli ohuina viipaleina
2–3 hienonnettua valkosipulinkynttä
4–5 pientä paksoita
2 rkl soijakastiketta tai maun mukaan
mustapippuria myllystä
½ dl paahdettuja seesaminsiemeniä

Ohjeet

Kuumenna öljy wokkipannussa. Lisää fariinisokeri ja kantarellit (isokokoiset voit paloitella pienemmiksi). Kääntele hetki kovalla lämmöllä ja lisää sitten sokeriherneenpalot, sipuli ja valkosipuli.

Leikkaa paksoista kannat ja puolita lehdet pituussuunnassa tarvittaessa. Huomioi, että paksoi kutistuu huomattavasti paistovaiheessa. Lisää joukkoon paksoi ja soijakastike. Rouhi joukkoon mustapippuria.

Paahda kuivalla pannulla seesaminsiemeniä ja ripottele pinnalle.

Nauti riisin tai liharuokien lisukkeena.

Vinkki!
Voit käyttää kantarellien tilalla myös muita sieniä ja lisänä muita kasviksia.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.