Lämmin hedelmäsalaatti

2 hengelle 20 minuuttia
Päärynöitä, viinirypäleitä ja karhunvatukoita tarjotaan neilikalla maustetussa siirappiliemessä.
Lämmin hedelmäsalaatti
Arvioi: (10kpl)

Ainekset

  • 1 dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
  • 1 dl vettä
  • 2 mausteneilikkaa
  • 2 hyvin kypsää päärynää
  • 125 g siemenettömiä viinirypäleitä
  • 125 g karhunvatukoita

1. Keitä siirappia, vettä ja mausteneilikoita kattilassa, kunnes puolet nesteestä on haihtunut.

2. Kuori päärynät, leikkaa ne neljään osaan ja poista siemenet. Laita päärynänpalat liemeen.

3. Kaada lämpimät päärynät ja liemi kulhoon ja lisää viinirypäleet ja marjat.

Tarjoillaan lämpimänä, esim. jäätelön kera.

Reseptin on laatinut

Dansukker