Lakkamarmeladit

Kullankeltaiset lakkamarmeladimakeiset ovat herkullista pientä tarjottavaa.

1 tunti + 12 tuntia + 2 vrk

Arviot (58 kpl)

Ainekset

14 g agar-agaria (apteekista)
2 dl vettä
3 dl vahvaa, vaaleaa hedelmämehua
6 dl Dansukker Taloussokeria
300 g lakkahilloa tai muuta hilloa
Pinnalle
Dansukker Siro erikoishienoa sokeria

Ohjeet

Punnitse agar-agar vaa’alla. Mittaa kattilaan agar-agar ja nesteet, anna seoksen kiehua välillä sekoittaen hiljaisella lämmöllä 45 minuuttia. (Malta keittää seosta ohjeessa mainittu aika.) Lisää sokeri ja lakkahillo, kiehauta, kunnes sokeri liukenee. Kaada seos reunalliseen 20x25 cm kokoiseen vuokaan ja kuori pinnalle muodostuva vaahto pois. Nosta kylmään muutamaksi tunniksi tai yön yli.

Kumoa levy työlaudalle ja leikkaa kuutioiksi. Kierittele lautasella erikoishienossa sokerissa. Nosta marmeladit lautaselle tai tarjottimelle ja laita päälle kevyesti leivinpaperi. Muutama päivä huoneenlämmössä haihduttaa ylimääräistä nestettä ja rakenne on aivan tuoretta miellyttävämpi.

Marmeladit säilyvät kannellisessa purkissa muutaman viikon.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.