Lakattoman lakkahillo

Lakattoman lakkahillo
Arvioi: (128kpl)

Ainekset

1 1/2 kg porkkanoita
3 l karviaisia
1 dl vettä
1 1/2 kg Dansukker Hillosokeria

Kuori ja raasta porkkanat. Perkaa halutessasi karviaisista kannat, joskaan se ei ole välttämätöntä. Pane ainekset kattilaan veden kera. Keitä seosta noin tunnin verran, kunnes ainekset saa helposti soseutettua. Lisää mukaan hillosokeri ja keitä 10 minuuttia. Tölkitä hillo puhtaisiin, kuumiin purkkeihin, sulje ja säilytä kylmässä. Hillo maistuu ihanalta piiraiden ja kakkujen täytteenä, leivän päällisenä ja lettujen kera.

Resepti: Ruokatoimittaja Marita Joutjärvi / Hillosokeri 20 vuotta

Reseptin on laatinut

Dansukker