Kylmäsavustettua lohta ja sinappikastiketta

Alkupala kylmäsavulohesta ja sinappikastikkeesta

10 annosta

10 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

10–20 viipaletta kylmäsavustettua lohta
salaattia oman valinnan mukaan
tilliä, sitruunaa
Kastike
3 dl kuohukermaa
1 dl Dijonin sinappia
1/2 dl Dansukker Fariinisokeria

Ohjeet

1. Laita lautasille salaattia ja asettele lohiviipaleet niiden päälle, yksi iso viipale tai kaksi pientä viipaletta kullekin.

2. Vatkaa kerma melko kovaksi vaahdoksi. Lisää sinappi ja fariinisokeri.

3. Koristele tillillä ja sitruunalla ja laita annosten päälle nokare kastiketta.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.