Kuuma kesä

Kesäbooli tehdään valkoviinistä ja maustetaan kirsikoilla, mansikoilla ja melonilla.

8 lasillista

15 minuuttia

Arviot (1 kpl)

Ainekset

3 dl kirsikoita
300–400 g siemenetöntä vesimelonia
1/2 l mansikoita
1 tl chilijauhetta
1 tl jauhettua inkivääriä
70 cl helmeilevää kuivaa valkoviiniä
50 cl kivennäisvettä
1 dl Dansukker Fariinisokeria

Ohjeet

Huuhtele kirsikat ja poista kivet. Poista melonin kuori ja paloittele meloni. Huuhtele ja perkaa mansikat. Puolita isot marjat. Sekoita mausteet, viini ja vesi kauniissa kulhossa. Lisää joukkoon marjat ja hedelmät.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.