Kuningatarhillo Minihillosokerilla

noin 9–10 dl valmista hilloa 30 minuuttia
Mustikoista ja vadelmista tehty kuningatarhillo on kesän paras hilloherkku. Kokeile hillon tekoon uutta Minihillosokeria.
Kuningatarhillo Minihillosokerilla
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 600 g vadelmia, tuore tai pakaste
  • 400 g mustikoita, tuore tai pakaste
  • 1 pkt (250 g) Dansukker Minihillosokeria

1. Perkaa vadelmat ja mustikat kattilaan. Jos käytät tuoreita marjoja, lisää kattilaan 2–3 rkl vettä. Käytä pakastemarjat puolisulaneina.

2. Lisää Minihillosokeri, kuumenna kiehuvaksi sekoitellen. Anna kiehua kevyesti poreillen 5 minuuttia, sekoita välillä.

3. Kuori vaahto pinnalta. Kaada hillo puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin. Sulje hyvin ja säilytä hillo jääkaapissa.

Hillo säilyy avaamattomana noin 6 kuukautta.

Minihillosokerilla ohjeen mukaan tehty hillo sisältää yli 30 % vähemmän sokeria kuin hillot yleensä.

Reseptin on laatinut

Dansukker