Kristallipullat

Valmiit pullat voidellaan voisulalla ja käännellään erikoishienossa kidesokerissa.

25 kpl

2 tuntia

Arviot (18 kpl)

Ainekset

½ l maitoa
50 g tuoretta hiivaa
1 rkl kardemummaa
2 dl Dansukker Taloussokeria
ripaus suolaa
12–14 dl vehnäjauhoja
150 g sulatettua voita

Pinnalle
100 g sulatettua voita
Dansukker Siro erikoishienoa sokeria

Ohjeet

Lämmitä maito kädenlämpöiseksi ja liuota joukkoon hiiva. Sekoita joukkoon kardemumma, sokeri ja suola. Lisää vehnäjauhot alustaen ja vaivaa lopuksi joukkoon sulatettu voi. Anna taikinan kohota lämpimässä paikassa liinan alla kaksinkertaiseksi.

Vaivaa taikinasta ilmakuplat ja pyöritä tangoksi. Jaa tanko tasakokoisiin paloihin ja pyöritä pikkupulliksi. Laita pullat kohoamaan leivinpaperille ja paista 225-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia.

Sulata voi ja voitele valmiit pullat voisulalla. Kääntele pullat sokerissa. Tarjoa!

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.