Kirsikkatiramisu

4–6 hengelle 25 minuuttia
Kirsikka-aikaan sopiva tiramisuohje
Kirsikkatiramisu
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 2 dl vahvaa kahvia
  • 4 rkl Amaretto-likööriä
  • 75–100 g Savoiardi-keksejä
  • 4 munankeltuaista
  • 1 1/4 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
  • 300 g kirsikoita
  • 250 g mascarponejuustoa
  • 250 g maitorahkaa
  • 1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Koristeluun

  • kaakaojauhetta

Sekoita kahvi ja likööri. Pane keksit vuokaan ja tiputtele kahviseos niiden päälle. Anna seistä, kunnes kahviseos on imeytynyt kekseihin.

Kaada keltuaiset ja sokeri lasikulhoon ja pane kulho lämpimällä vedellä täytettyyn kattilaan. Keitä vatkaten, kunnes seos on saennut. Pane syrjään odottamaan.

Huuhtele kirsikat ja poista kivet. Kuivaa kirsikat talouspaperilla ja lisää ne munaseoksen joukkoon.

Sekoita keskenään mascarpone, maitorahka ja vaniljasokeri.

Levitä puolet mascarponeseoksesta keksien päälle. Levitä päälle kirsikka-munaseos ja sen jälkeen loput mascarponeseoksesta. Sirottele pinnalle kaakaojauhetta.

Reseptin on laatinut

Dansukker