Kirsikkamehu

50 minuuttia
Itse tehdyssä kirsikkamehussa on hienostunut maku ja upea väri. Katso resepti!
Kirsikkamehu
Arvioi: (146kpl)

Ainekset

  • 2 l kirsikoita
  • 6 dl vettä
  • 6 dl Dansukker Ruokokidesokeria / mehulitra

Huuhtele kirsikat ja pane ne kattilaan. Kaada vesi päälle. Anna kiehua kannen alla 5 minuuttia. Puserra kirsikoita kattilan reunoja vasten ja keitä vielä 5 minuuttia.

Kaada seos harsokankaalla peitettyyn astiaan ja anna valua kankaan läpi puolisen tuntia. 

Mittaa mehu puhtaaseen kattilaan. Kiehauta ja lisää sokeri. Anna kiehua 2 minuuttia. Kuori vaahto pinnalta. Kaada mehu puhtaisiin, kuumennettuihin pulloihin ja sulje korkit. Säilytä viileässä.

Huom! Älä murskaa tai jauha kirsikan kiviä.
 

Reseptin on laatinut

Dansukker