Kirpeä paprikasalaatti

Kirpeä paprikasalaatti
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

6 eri väristä paprikaa
2 sipulia
2 rkl öljyä
1 tl kokonaisia mustapippureita
1 laakerinlehti
1 dl Dansukker Hillo-marmeladisokeria
1 dl valkoviinietikkaa

Esikäsittele paprikat ja sipulit ja suikaloi tai kuutioi ne. Kuumenna öljy paistokasarissa, lisää paprika- ja sipulisuikaleet ja kypsennä niitä muutamia minuutteja miedolla lämmöllä, silloin tällöin sekoittaen. Lisää mausteet, hillo-marmeladisokeri ja valkoviinietikka. Keitä miedolla lämmöllä 5–10 minuuttia. Jäähdytä vartti ja purkita. Paprikasalaatti on parhaimmillaan muutaman päivän jääkaappisäilytyksen jälkeen. Tarjoa slaavilaisten ruokien kanssa.

Vinkki!
Tarjoa paprikasalaattia blinien ja smetanan kera.

Reseptin on laatinut

Dansukker