Kinuskinen karpalotrifle

6 annosta 3 tuntia
Herkullinen kerrosjälkiruoka savoiardikekseistä, kermavaahdosta ja karpaloista tai puolukoista.
Kinuskinen karpalotrifle
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 12 savoiardikeksiä
  • 2 dl sokeroitua maitokahvia
  • 2 ½ dl vispikermaa
  • ½ dl Dansukker Fariinisokeria
  • 1 tl Dansukker Vaniljasokeria
  • 2–3 dl karpaloita tai puolukoita

Paloittele savoiardikeksit ja kostuta sokeroidulla maitokahvilla.

Vaahdota vispikerma ja vatkaa joukkoon fariinisokeri ja vaniljasokeri.

Jaa kostutetut keksit, kinuskinen vaahto ja karpalot kerroksittain jälkiruokakulhoihin. Anna mielellään vetäytyä muutama tunti ennen tarjoilua.

Vinkki!
Korvaa karpalot puolukoilla tai muilla marjoilla.

Reseptin on laatinut

Dansukker