Kinkkurullia ja sokeriviikunaa

1 tunti
Täytä palvikinkkuviipaleet salaatilla ja sokeriviikunalla ja rullaa tarjolle sinapppimajoneesin kera.
Kinkkurullia ja sokeriviikunaa
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 350 g palvattua ylikypsää kinkkua
  • 200 g kuivattuja viikunoita
  • 1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
  • 2 dl omenamehua
  • 5 neilikkaa
  • 2 ruukkua salaattia (esim. tammenlehvä, jääsalaatti, rucola)

Sinappimajoneesi

  • 1 dl Dijon-sinappia
  • ½ dl Dansukker Glukoosisiirappia
  • 1 dl majoneesia
  • 1 tl suolaa

Leikkaa viikunat paloiksi (poista kova kärki). Pane ne kattilaan ja lisää joukkoon siirappi, neilikat ja mehu. Keitä 20 minuuttia ja jäähdytä.

Levitä kinkkuviipaleet leikkuulaudalle ja lisää päälle runsaasti salaattia ja viikunoita. Rullaa ja laita vadille tarjolle. 

Sekoita kaikki sinappimajoneesin aineet ja pursota kinkkurullien päälle ohutta nauhaa.

 

Resepti: Aki Wahlman