Ainekset
350 g palvattua ylikypsää kinkkua
200 g kuivattuja viikunoita
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
2 dl omenamehua
5 neilikkaa
2 ruukkua salaattia (esim. tammenlehvä, jääsalaatti, rucola)
Sinappimajoneesi
1 dl Dijon-sinappia
½ dl Dansukker Glukoosisiirappia
1 dl majoneesia
1 tl suolaa
Ohjeet
Leikkaa viikunat paloiksi (poista kova kärki). Pane ne kattilaan ja lisää joukkoon siirappi, neilikat ja mehu. Keitä 20 minuuttia ja jäähdytä.
Levitä kinkkuviipaleet leikkuulaudalle ja lisää päälle runsaasti salaattia ja viikunoita. Rullaa ja laita vadille tarjolle.
Sekoita kaikki sinappimajoneesin aineet ja pursota kinkkurullien päälle ohutta nauhaa.
Resepti: Aki Wahlman
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.