Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Kevyt ja raikas marjajälkiruoka rahkasta, valkuaisista ja tuoreesta mintusta.

4 annosta

35 minuuttia

Arviot (89 kpl)

Ainekset

2 dl punaisia viinimarjoja
2 kananmunanvalkuaista
½ dl Dansukker Luomuruokosokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 prk (250 g) rahkaa
1 rkl tuoretta minttua hienonnettuna
Koristeluun
punaisia viinimarjoja
mintunlehtiä 

Ohjeet

Soseuta marjat. Vatkaa valkuaiset ja sokerit kovaksi vaahdoksi. Lisää rahka valkuaisvaahtoon hyvin sekoittaen. Lisää marjasose ja minttusilppu huolettomasti joukkoon.

Jaa seos annosmaljoihin. Pane jääkaappiin 15–30 minuutiksi ennen tarjoilua.

Koristele kokonaisilla marjoilla ja mintunlehdillä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.