Kevennetty raparperijäädyke

5 tuntia
Jäädyke raparperista ja ranskankermasta
Kevennetty raparperijäädyke
Arvioi: (2kpl)

Ainekset

  • 400 g raparperia
  • 1 dl vettä
  • 2 oksaa tuoretta rakuunaa
  • 1 dl Dansukker SteviaSokeria
  • ½ dl Dansukker Glukoosisiirappia
  • 2 tl Dansukker Vaniljasokeria
  • 2 ½ dl kevytranskankermaa

1. Huuhtele raparperit ja paloittele ne. Pane raparperit, vesi ja rakuuna kattilaan, keitä kansi päällä hiljaa poreillen viisi minuuttia.

2. Sekoita steviasokeri, glukoosisiirappi ja vaniljasokeri joukkoon. Anna jäähtyä. Poista rakuunan oksat. Lisää ranskankerma ja sekoita tasaiseksi.

3. Kaada seos jäätelökoneeseen tai vuokaan ja anna jäätyä vähintään 4 tuntia. Sekoita seosta pari kertaa pakastumisen aikana. Tarjoile mansikoiden kera.

Reseptin on laatinut

Dansukker