Kesäkurpitsakuppikakut

6 isoa tai 12 keskikokoista 30 minuuttia
Kesäkurpitsaraaste antaa mehevyyttä satokauden leivonnaisiin, kuten kuorrutettuihin kuppikakkuihin.
Kesäkurpitsakuppikakut
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
  • 1 dl rypsiöljyä
  • 1 dl Dansukker Muscovadosiirappia
  • 4 munaa
  • 5 dl vehnäjauhoja
  • 3 tl leivinjauhetta
  • 2 tl Dansukker Vaniljasokeria
  • 2 dl maitoa
  • 4 dl raastettua kesäkurpitsaa
  • 1–2 tl Dansukker Kanelisokeria

Kuorrute

  • 200 g tuorejuustoa
  • 3 dl Dansukker Tomusokeria
  • 2 tl Dansukker Vaniljasokeria
  • 1 rkl sitruunamehua

Pinnalle

  • ripaus Dansukker Kanelisokeria

Mittaa taikinan ainekset kulhoon ja sekoita tasaiseksi puuhaarukalla. Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 200–225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Jäähdytä.

Vatkaa kuorrutteen ainekset sekaisin ja lusikoi jäähtyneiden muffinien päälle. Ripottele pinnalle hieman kanelisokeria.

Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka.

Reseptin on laatinut

Dansukker