Ainekset
24–48 kuorittua katkarapua, koosta riippuen
8 puista grillitikkua
Maustevoi
150 g suolatonta voita
½ dl kuivaa valkoviiniä
1 luomulimetin mehu ja kuori
1 tl Dansukker Fariinisokeria
1 rkl raastettua keltasipulia
Tarjoiluun
limettiä, persiljaa tai korianteria
Ohjeet
Sekoita voi, valkoviini, limetti, fariinisokeri ja sipuli maustevoiksi sähkövatkaimella. Pujota katkaravut tikkuihin. Voitele katkaravut maustevoilla ja anna niiden maustua jääkaapissa tunti. Grillaa katkarapuja minuutti molemmin puolin.
Pane katkarapuvartaat lämpimille lautasille yhdessä jäljelle jääneen maustevoin, limettilohkojen ja persiljan tai korianterin kanssa. Syö heti.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Parhaat juustokakut
Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.