Katkarapusalsa

4 annosta 1 tunti 20 minuuttia
Nauti mangoa ja avokadoa sisältävää katkarapusalsaa maalaisleivän kera.
Katkarapusalsa
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 2 tuoretta mangoa
  • 2 avokadoa
  • ½–1 silputtu punainen chili
  • 1 1/2 dl suikaloitua purjoa
  • 1 dl hienonnettua persiljaa
  • 1 kg katkarapuja kuorineen (koko 70/90)

Marinadi

  • 2 rkl rypsiöljyä
  • 2 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
  • 2 rkl valkoviinietikkaa
  • 2 maustemitallista suolaa
  • 2 maustemitallista rouhittua mustapippuria
  • (1 raastettu valkosipulinkynsi)

Kuori ja kuutioi mango. Kuori ja paloittele avokadot. Kuori katkaravut. Sekoita marinadin ainekset kulhossa. Lisää kaikki ainekset marinadiin ja sekoita kunnolla. Pane jääkaappiin noin tunniksi ennen tarjoilua. Nauti hyvän leivän kera.

Reseptin on laatinut

Dansukker