Karviaisnektari

Karviaisnektari
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

1 l karviaismarjoja
1-1 1/2 dl Dansukker Taloussokeria
n. 3 dl vettä
1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Soseuta marjat sosemyllyllä. Jos soseutat monitoimikoneella tai pikasekoittimella ja haluat sileää nektaria, painele marjasose vielä siivilän läpi. Lisää sokeri ja vesi. Voit myös maustaa vaniljasokerilla.

Nektarin voi hyvin pakastaa. Pane siivilöity, sokerilla maustettu marjasose esimerkiksi muovisiin annosrasioihin ja pakasta. Lisää sulatusvaiheessa soseeseen vettä niin, että saat sopivan paksuista juomaa. Pakasta nektaria jääpalapusseissa tai –rasioissa. Nektarijääpalat ovat raikas lisä tarjottaessa tavallista mehua tai vettä.

Reseptin on laatinut

Dansukker