Karviaismarmeladi

25 minuuttia
Tuoreista tai pakastekarviaisista valmistettu marmeladi maustetaan tähtianiksella ja kanelilla.
Karviaismarmeladi
Arvioi: (34kpl)

Ainekset

  • 2 l karviaismarjoja
  • 1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
  • 1/2 dl vettä
  • 1/4–1/2 tl kanelia
  • 2 tähtianista

Poista marjoista kannat ja laita ne kattilaan yhdessä hillo-marmeladisokerin ja veden kanssa. Lisää myös kaneli ja tähtianikset. Kuumenna ja keitä välillä sekoittaen 5–10 minuuttia tai kunnes kuoret alkavat hajota. Kuori pinnalle muodostuva vaahto. Kaada hillo lämpimiin, hyvin pestyihin tölkkeihin ja sulje. Säilytä viileässä.

Huom!
Pakastemarjoja käyttäessäsi toimi kuten yllä, mutta jätä ohjeen vesi pois.

Reseptin on laatinut

Dansukker