Karviais-kesäkurpitsamarmeladi - Dansukker

Karviais-kesäkurpitsamarmeladi

50 minuuttia
Vihreät tai punaiset karviaismarjat ja kesäkurpitsa sopivat hyvin marmeladiin.
Karviais-kesäkurpitsamarmeladi
Arvioi: (52kpl)

Ainekset

  • 500 g vihreitä tai punaisia karviaisia
  • 500 g kesäkurpitsaa
  • 1 sitruunan mehu
  • 1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
  • kourallinen mintunlehtiä

Perkaa karviaiset. Kuori kesäkurpitsat, halkaise ja poista keskellä oleva siemenpesä. Paloittele kurpitsat.

Mittaa ainekset kattilaan. Kuumenna varovasti, kunnes pohjalle erittyy nestettä. Keitä kunnes ainekset soseutuvat.

Jauha seos sosemyllyllä kattilaan. Lisää hillo-marmeladisokeri, kuumenna seos kiehuvaksi ja keitä 2 - 5 minuuttia. Kuori vaahto pinnalta ja kaada puhtaisiin, kuumiin tölkkeihin. Sulje puhtailla kansilla ja säilytä jäähtyneenä kylmässä.

Reseptin on laatinut

Dansukker

;