Karhunvatukkamehu

Karhunvatukka, karhunvadelma, boysenmarja: maukkaalla marjalla on monta nimeä. Katso herkullisen mehun ohje.

noin 1 litra

25 minuuttia

Arviot (26 kpl)

Ainekset

1 kg karhunvatukoita
3 dl vettä
5 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria

Ohjeet

Kiehauta vesi ja lisää marjat. Anna kiehua kannen alla noin 10 minuuttia. Puserra marjoja kattilan reunoja vasten. Siivilöi mehu ja lisää muscovadosokeri. Anna kiehua muutaman minuutin ajan, kunnes sokeri on liuennut. Kuori vaahto. Pullota pestyihin, kuumennettuihin pulloihin. Säilytä viileässä.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.