Karamellisoitu ananas limetti-siirapin kera

4–6 annosta 15 minuuttia
Tarjoa lämpimät, limetillä maustetut ananaslohkot kermavaahdon tai vaniljajäätelön kanssa.
Karamellisoitu ananas limetti-siirapin kera
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 1 kg:n painoinen kypsä ananas
  • 1/2–3/4 dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
  • 1 rkl voita
  • 1 limetin mehu ja raastettu kuori
  • vastarouhittua mustapippuria

Leikkaa ananaksen kanta ja tyvi pois. Leikkaa ananas lohkoiksi, poista puumainen keskiosa ja kuori lohkot. Paloittele lohkot. Kuumenna voi ja siirappi paistinpannussa. Lisää ananaspalat ja limetin mehu sekä kuoriraaste pannuun. Kuullota ananaspaloja 2–3 minuuttia molemmilta puolilta. Mausta mustapippuriripauksella. Tarjoa lämpimät ananaslohkot sokerilla maustetun kermavaahdon tai vaniljajäätelön kanssa.

Reseptin on laatinut

Dansukker