Kaneliässät

50–60 kpl 1 tunti
Ässät ovat perinteisiä kanelisia suosikkipikkuleipiä, jotka ovat helppotekoisia ja herkullisia.
Kaneliässät
Arvioi: (242kpl)

Ainekset

  • 200 g voita
  • 2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
  • 2 munaa
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 5 dl vehnäjauhoja

Pinnalle

  • Dansukker Kanelisokeria

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon munat yksitellen hyvin vatkaten. Sekoita vehnäjauho-leivinjauheseos taikinaan. Anna taikinan jähmettyä viileässä paikassa. Leivo taikinasta ohut tanko ja käytä tarvittaessa jauhoja apuna. Leikkaa tanko noin 8 cm:n pituisiksi pötköiksi. Kierittele pötköt kanelisokerissa ja muodostele ässiksi leivinpaperin päällä pellillä. Paista pikkuleivät 200 asteessa noin 10 minuuttia.

Vinkki!
Saat ässistä vielä rapeampia, kun leivot tangot käyttäen jauhojen sijasta kanelisokeria leivontapöydällä.

Reseptin on laatinut

Dansukker