Juustosalaatti

10 hengelle 15 minuuttia
Fetajuustoa, päärynää, saksanpähkinää, rucolaa ja oliiveja maukkaassa kastikkeessa
Juustosalaatti
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 300 g fetajuustoa kuutioina
  • 1/2 l rucola-salaattia
  • 2 päärynää paloina
  • 100 g saksanpähkinöitä karkeana rouheena
  • 20 mustaa oliivia

Kastike

  • 3 rkl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
  • 3 rkl balsamietikkaa
  • 3 rkl öljyä

Kasta päärynänpalat kiehuvaan veteen tummumisen estämiseksi. Sekoita salaatin ainekset. Jaa salaatti laseihin ja pane kylmään tarjoiluun saakka. Sekoita kastikkeen ainekset ja valuta salaatin joukkoon juuri ennen tarjoilua.

Reseptin on laatinut

Dansukker