Juliga chokladbollar

Chokladbollar kan göras på många sätt, här smaksatt med muscovadorörsocker som ger en härlig ton av lakrits. Rulla i rött pärlsocker för juligare chokladbollar.

cirka 10 stycken

25 minuter

Arviot (44 kpl)

Ainekset

2-3 msk kaffe
100 g rumstempererat smör
1 1/2 dl Dansukker Mörkt Muscovadorörsocker
4 msk kakao
2 tsk Dansukker Vaniljsocker
3 dl havregryn, glutenfritt
1 tsk malen kanel
1 krm malen kardemumma

Dekoration
1 dl Dansukker Pärlsocker
Röd livsmedelsfärg

Ohjeet

Brygg kaffe och låt det svalna. Blanda övriga ingredienser i en bunke.

Tillsätt kaffet och blanda väl. Rulla smeten till bollar.

Färga pärlsockret med röd livsmedelsfärg om du vill få chokladbollarna att se juliga ut och rulla sedan i pärlsockret.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.