Joulusangria

30 minuuttia
Espanjalainen sangria sopii myös Suomen jouluun. Tarjoa juhlavista laseista vaikkapa pikkujoulun alkumaljana glögin sijaan.
Joulusangria
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 2 appelsiinin mehu (2 dl)
  • 1/2 l punaviiniä
  • 1/2 l viiniglögiä
  • 3 kanelitankoa
  • 3 rkl Dansukker Muscovadosiirappia
  • 2 luomuappelsiinia
  • 1/2 luomugreippi
  • 1/2 granaattiomena
  • 1/2 l kivennäisvettä
  • jääkuutioita

Lasien koristeluun

  • appelsiini
  • 2 rkl Dansukker Taloussokeria
  • 1 rkl kanelia

1. Purista appelsiineista mehu ja kaada isoon kannuun. Lisää punaviini, glögi, kanelitangot ja muscovadosiirappi.

2. Viipaloi hyvin pestyt appelsiinit ja greippi. Pane kannuun yhdessä granaattiomenan siementen kanssa. Anna tekeytyä puoli tuntia.

3. Sekoita lautasella keskenään sokeri ja kaneli. Kostuta lasien reunat appelsiinilohkolla. Koristele lasit kastamalla ne sokeri-kaneliseokseen.

4. Kaada kivennäisvesi ja jääkuutiot kannuun juuri ennen tarjoilua. Kaada laseihin ja tarjoa alkumaljana.
 

Reseptin on laatinut

Dansukker