Joulupuuro

8–10 annosta 1 tunti
Riisipuuro kuuluu ehdottomasti suomalaiseen jouluun, vaikka maistuu se hyvältä muulloinkin.
Joulupuuro
Arvioi: (33kpl)

Ainekset

  • 4 dl puuroriisiä
  • 5 dl vettä
  • 2 l täysmaitoa
  • noin 1 tl suolaa
  • 1 rkl Dansukker Vaniljasokeria

Huuhdo riisit kylmällä vedellä ja kaada kattilaan. Lisää vesi ja keitä kunnes vesi on imeytynyt kokonaan riiseihin. Kaada maito kattilaan, kuumenna kiehuvaksi silloin tällöin sekoittaen ja anna puuron kypsyä kannen alla hiljaa poreillen noin 45 minuuttia. Sekoita välillä. Mausta suolalla ja vaniljasokerilla ja anna puuron tekeytyä 15 minuuttia ennen syömistä. Nauti sekahedelmäkeiton kanssa.

Reseptin on laatinut

Dansukker