Joulujäädyke

Mausta ja koristele jouluinen jäädyke makusi mukaan. Tämä perusresepti sopii hyvin tarjottavaksi erilaisten happamienkin marjojen kera.

8 annosta

30 minuuttia + 4 tuntia

Arviot (23 kpl)

Ainekset

6 keltuaista
1 dl Dansukker Tomusokeria tai Luomutomusokeria
1/2 dl Dansukker Glukoosisiirappia
6 dl kuohukermaa

Ohjeet

1. Vatkaa keltuaiset, tomusokeri ja glukoosisiirappi kuohkeaksi vaahdoksi.

2. Vatkaa kerma vaahdoksi. Kääntele seos munavaahdon joukkoon. Kaada massa kelmulla vuorattuun leipävuokaan.

3. Pakasta 4–5 tuntia. Ota jäädyke huoneenlämpöön noin 20 minuuttia ennen tarjoilua.

4. Tarjoile marjojen kera.
 

Katso myös nämä joulujäädykeohjeet:

Piparkakku-kinuskijäädyke

Suklaa-appelsiinijäädyke

Manteli-inkiväärijäädyke

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.