Jouluinen juustosalaatti

4 annosta
Jouluinen juustosalaatti
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

1/2 l rucolaa
2 kiinteää päärynää
100 g viinirypäleitä
200 g briejuustoa paloina
1 1/2 dl paahdettuja hasselpähkinöitä karkeasti rouhittuna

Kastike
2 rkl miedonmakuista öljyä
2 rkl Dansukker Cane Syrup -ruokosokerisiirappia
2 rkl tuorepuristettua appelsiinimehua
(1/2 g sahramia)
1 maustemitta rouhittua mustapippuria

Huuhtele ja kuivaa salaatti. Asettele se tarjoiluvadille. Kuori päärynät ja lohko tai paloittele ne. Kasta palat nopeasti kiehuvassa vedessä. Huuhtele kylmässä vedessä ja anna valua talouspaperin päällä. Huuhtele viinirypäleet, puolita ne ja poista siemenet. Pane päärynät, viinirypäleet ja juustopalat salaatin päälle. Ripottele päälle pähkinärouhe. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kaada salaatin joukkoon juuri ennen tarjoilua.

Reseptin on laatinut

Dansukker