Jauheliha-pannukakkurulla

6 annosta
Jauheliha-pannukakkurulla
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

50 g voita tai margariinia
5 dl maitoa
1 dl vehnäjauhoja
1 tl Dansukker Fariinisokeria
1 tl suolaa
3 keltuaista
3 valkuaista
1/2 tl leivinjauhetta

Täyte
2 sipulia kuutioina
400 g jauhelihaa
voita tai margariinia
suolaa, pippuria
1/2 dl tomaattisosetta
1 rkl Dansukker Fariinisokeria
1 rkl pizzamaustetta tms.
1 murskattu valkosipulinkynsi
1 paprika kuutioina
1 dl silputtua persiljaa 

1. Sulata rasva kattilassa. Lisää maito, vehnäjauhot, fariinisokeri, suola ja keltuaiset. Vatkaa tasaiseksi taikinaksi. Anna kiehua hiljalleen noin 5 minuuttia.

2. Vatkaa valkuaiset kiinteäksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon leivinjauhe. Kääntele valkuaisvaahto taikinan joukkoon.

3. Kaada taikina leivinpaperoidulle tai voidellulle uunipannulle (noin 30 x 40 cm) ja paista 200 asteessa 20–25 minuuttia.

4. Tee sillä välin täyte. Ruskista jauheliha ja sipulit rasvassa paistinpannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää joukkoon muut aineet. Levitä täyte pohjan päälle ja rullaa pannukakku. Tarjoa raikkaan salaatin kera.

 

Reseptin on laatinut

Dansukker