Italialainen ricotta-limoncellotorttu

45 minuuttia
Sikke Sumarin italialainen sitruunatorttu
Italialainen ricotta-limoncellotorttu
Arvioi: (106kpl)

Ainekset

    Taikina

    • 300 g erikoisvehnäjauhoja
    • 100 g voita
    • 200 g Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
    • 3 keltuaista

    Täyte

    • 500 g ricottaa
    • 100 g Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
    • 3 rkl limoncellolikööriä
    • 1/2 sitruunan raastettu kuori

    Tee aineksista nopeasti nyppimällä taikina, joka saa jäädä 'kokkareiseksi'. Sekoita täytteen ainekset keskenään. Vuoraa 20–25 cm:n torttuvuoka leivinpaperilla ja painele puolet taikinasta vuoan pohjalle, lisää täyte ja murusta loput taikinasta täytteen päälle.

    Paista 170 asteessa noin puoli tuntia.