Inkiväärillä maustettu mansikka-raparperihillo

Inkiväärillä maustettu mansikka-raparperihillo
Arvioi: (4kpl)

Ainekset

750 g (1,5 l) mansikoita
500 g raparperia
0,5 dl vettä
1 tl raastettua luomusitruunankuorta
500 g (n. 6 dl) Dansukker Hillosokeria
1–2 rkl tuoretta inkivääriä raastettuna tai ½ tl inkiväärijauhetta

Huuhdo ja puhdista mansikat ja raparperit. Paloittele raparperit. Pane kaikki hillon ainekset kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä hiljaa poreillen 5–7 minuuttia. Ravistele kattilan sisältöä muutaman kerran keittämisen aikana tai sekoita kevyesti. Ota kattila liedeltä, kuori vaahto, jäähdytä vartti ja purkita. Säilytä viileässä. 

Vinkki!
Halutessasi hilloon voimakkaamman sitruunan maun korvaa vesi yhden sitruunan mehulla.
 

Reseptin on laatinut

Dansukker