Ingefärstryffel

Hemmagjord tryffel är fantastiskt gott och ingefärstryffel passar både som julgodis och till eftermiddagskaffet. Eller varför inte ge bort lyxiga ingefärstryfflar i present?

cirka 20 stycken

1,5 timme

Arviot (88 kpl)

Ainekset

1 dl vispgrädde
2 msk osaltat smör
1 msk Dansukker Florsocker
1 msk finriven ingefära, färsk
200 g mörk choklad

Garnering
25 pepparkakor

Ohjeet

Blanda grädde, smör, florsocker och ingefära i en kastrull och koka upp.

Bryt chokladen i bitar, rör ner i gräddblandningen. Rör tills chokladen smält.

Ställ i kylskåp i ett par timmar för att stelna. Ta fram smeten och forma till tryfflar.

Mixa pepparkakorna i en matberedare och rulla tryfflarna i kaksmulorna. Förvara kallt.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.