Huurteiset tryffelit

Tummasta suklaasta muotoillut tryffelit voidaan maustaa konjakilla tai appelsiiniliköörillä. Huurteinen pinta saadaan tomusokerilla.

4 tuntia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

2 dl kuohukermaa
400 g hyvää tummaa suklaata (70 %)
50 g voita
½ dl Dansukker Tomusokeria
(2 rkl konjakkia tai appelsiinilikööriä)
Pinnalle
n. 2 dl Dansukker Tomusokeria

Ohjeet

Kuumenna kerma. Sulata suklaa kermaan. Lisää sokeri ja anna seoksen hieman jäähtyä. Vatkaa joukkoon voi. Lisää alkoholi ja vatkaa suklaata kunnes se jäähtyy huoneenlämpöiseksi.

Pane suklaa muutamaksi tunniksi kylmään jäähtymään. Muovaa seos pallosiksi. Seulo tomusokeri leivinpaperiarkille, kierittele tryffeleitä tomusokerissa ja pyöritä ne vielä käsissä, jotta sokeri kiinnittyy pintaan. Pyörittelyssä on hyvä käyttää kertakäyttöisiä muovikäsineitä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.