Huurteiset tryffelit

Huurteiset tryffelit
Arvioi: ( 0 kpl)

Ainekset

2 dl kuohukermaa
400 g hyvää tummaa suklaata (70 %)
50 g voita
½ dl Dansukker Tomusokeria
(2 rkl konjakkia tai appelsiinilikööriä)

Pinnalle
n. 2 dl Dansukker Tomusokeria

Kuumenna kerma. Sulata suklaa kermaan. Lisää sokeri ja anna seoksen hieman jäähtyä. Vatkaa joukkoon voi. Lisää alkoholi ja vatkaa suklaata kunnes se jäähtyy huoneenlämpöiseksi.

Pane suklaa muutamaksi tunniksi kylmään jäähtymään. Muovaa seos pallosiksi. Seulo tomusokeri leivinpaperiarkille, kierittele tryffeleitä tomusokerissa ja pyöritä ne vielä käsissä, jotta sokeri kiinnittyy pintaan. Pyörittelyssä on hyvä käyttää kertakäyttöisiä muovikäsineitä.

Reseptin on laatinut

Dansukker