Helppo suklaafondant

6 annosta 35 minuuttia
Helppo ja herkullinen jälkiruokaklassikko suklaan ystäville!
Helppo suklaafondant
Arvioi: (76 kpl)

Ainekset

  • 100 g voita
  • 110 g tummaa suklaata (+ 6 palaa)
  • 3 kananmunaa
  • 1/2 dl Dansukker Tummaa Muscovado ruokosokeria
  • 1/2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
  • 3/4 dl vehnäjauhoja

Tarjoiluun

  • vadelmia tai muita marjoja
  • vaniljajäätelöä tai kermavaahtoa

Sulata voi ja paloiteltu suklaa vesihauteessa.

Vaahdota munat ja sokerit kulhossa. Vatkaa joukkoon jauhot. Lisää suklaa-voiseos ja sekoita taikina tasaiseksi.

Voitele voilla kuusi uuninkestävää annosvuokaa.

Jaa taikina vuokiin (täytä 2/3 vuoista) ja lisää päälle pienet suklaapalat.

Paista 200-asteisen uunin keskiritilätasolla 6–8 minuuttia. Valmiin suklaafondantin tulee olla vielä sisältä valuva, joten älä kypsennä niitä liian kauan. 

Anna jäähtyä hetki ja kumoa tarjoilulautaselle. Koristele halutessasi vadelmilla. Tarjoa heti vaniljajäätelön tai kermavaahdon kera.

Katso video: Helppo suklaafondant

Reseptin on laatinut

Dansukker