Hedelmäsangria

Valkoviinipohjainen, kanelilla ja tähtianiksella maustettu sangria tuoreista hedelmistä.

1 vrk

Arviot (2 kpl)

Ainekset

1 pullo valkoviiniä
n. 2 dl brandya
3 dl appelsiinitäysmehua
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
3 ½ dl hedelmiä, kuten persikoita, kirsikoita, nektariineja, aprikooseja tai luumuja, viipaloituna
1 kanelitanko
4 tähtianista
2 oksaa tuoretta minttua

Ohjeet

1. Sekoita viini, brandy, appelsiinimehu ja glukoosisiirappi suuressa astiassa. Lisää viipaloidut hedelmät, kanelitanko ja tähtianikset. Peitä ja anna maustua jääkaapissa yön yli.

2. Ennen tarjoilua täytä suuri boolimalja jäillä ja kaada juoma päälle. Sekoita mukaan mintunlehdet.
 

Resepti: Aki Wahlman

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.