Hedelmäpannacotta

4–6 annosta 5 minuuttia + 2 tuntia
Helppo ja herkullinen pannacotta tarjoillaan tuoreiden hedelmien ja appelsiinisiirapin kera.
Hedelmäpannacotta
Arvioi: (38kpl)

Ainekset

  • 3 dl kuohukermaa
  • 2 dl kookosmaitoa
  • 1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia

Pinnalle

  • 4 dl tuorehedelmäkuutioita (esim. ananas, kiivi, luumu, rypäle, viikuna, pitaija)
  • 1 dl appelsiini-maustesiirappia

Sekoita pannacottan ainekset kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen ja keitä ½ minuuttia. Kaada seos annosmaljoihin. Anna hyytyä pari tuntia tai yön yli jääkaapissa.

Jaa hedelmäkuutiot pannacottan päälle ja viimeistele appelsiini-maustesiirapilla juuri ennen tarjoilua.

Appelsiini-maustesiirappi
(valmista siirappia noin 2 dl)

3 dl appelsiineista puristettua mehua
1 ½ dl Dansukker Taloussokeria
1 kanelitanko
1 palanen kuivattua inkivääriä
1 tähtianis

Anna ainesten kiehua poreillen kattilassa kunnes puolet mehu-sokeriseoksesta on jäljellä. Jäähdytä haaleaksi ja siivilöi. Säilyy peitettynä viileässä pari viikkoa. Voit ohentaa siirappia appelsiinimehulla käytön yhteydessä.

Reseptin on laatinut

Dansukker