Halloween-kaakao

Kuuma kaakao lämmittää ihanasti viileinä syysiltoina. Koristele kaakao helposti Halloweeniksi vaahtokarkeilla ja suklaamakeisilla.

4–6 kupillista

10 minuuttia

Arviot (2 kpl)

Ainekset

1 litra maitoa
1 dl maustamatonta kaakaojauhetta
2–3 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
8–12 vaahtokarkkia
16–24 suklaamakeista

Ohjeet

Kaada osa maidosta kattilaan, lisää kaakao ja vaniljasokeri ja sekoita kunnes paakut ovat liuenneet ja seos on tasaista. Lisää siirappi ja loput maidosta. Kuumenna juomislämpötilaan ja kaada kuppeihin. Paina yksi suklaamakeinen kuhunkin vaahtokarkkiin. Jaa vaahtokarkit kuppeihin ja tarjoile heti.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.