Grillattuja kyljyksiä, kirsikkachutneya ja bulgurisalaattia

4 annosta
Marinoidut porsaankyljykset grillataan ja tarjoillaan kirsikkachutneyn ja bulgurisalaatin kera.
Grillattuja kyljyksiä, kirsikkachutneya ja bulgurisalaattia
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

4 porsaankyljystä
Marinadi
2 rkl öljyä
2 rkl Dansukker Vaaleaa Siirappia
1–2 tl raastettua tuoretta inkivääriä
1 rkl kiinalaista soijakastiketta
1/2 tl suolaa
2 maustemitallista mustapippuria
Chutney
400 g kirsikoita
1/2–1 punaista chiliä
4 rkl Dansukker Ruokokidesokeria
3 rkl balsamietikkaa
1/2 tl suolaa
1 maustemitallinen mustapippuria
3 rkl Dansukker Hillo-marmeladisokeria
Salaatti
2 dl bulgurisuurimoita
4 dl vettä
2 dl karkeaksi silputtua rucolaa
1/2 dl karkeaksi silputtua lehtipersiljaa
1/2 dl hienonnettua salaattisipulia
1 rkl etikkaa
1 rkl Dansukker Fariinisokeria

Marinadi
Sekoita öljy, siirappi, suola ja pippuri keskenään. Pane kyljykset ja marinadi muovipussiin ja sulje pussi. Anna maustua kylmässä vähintään tunti ennen grillaamista.

Chutney
Huuhtele kirsikat ja poista kivet. Hienonna chili. Sekoita kirsikat, chili, ruokokidesokeri, balsamietikka, suola, pippuri ja hillo-marmeladisokeri kattilassa ja keitä koko ajan sekoittaen noin 10 minuuttia.

Salaatti
Mittaa bulgurisuurimot kulhoon. Kiehauta vesi ja kaada bulgurisuurimoiden joukkoon. Anna seistä 10 minuuttia. Sekoita muut ainekset suurimoiden joukkoon.

Reseptin on laatinut

Dansukker