Grillattua raparperia

4 annosta 15 minuuttia
Alkukesän odotetuimpia ovat tuoreista raparpereista valmistetut herkut. Valmista jälkiruoka grillissä ja tarjoa jäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.
Grillattua raparperia
Arvioi: (3kpl)

Ainekset

  • 2–3 vartta raparperia
  • pieni nokare tuoretta inkivääriä
  • ½–1 dl Dansukker Fariinisokeria
  • ruokaöljyä

Lisäksi

  • ½–1 l vaniljajäätelöä TAI 2–3 dl vaniljakastiketta
  • mansikoita

Leikkaa raparperi noin 10 cm mittaisiksi paloiksi ja huuhtele ja kuivaa. Voit halutessasi kuoria hieman pintaa kuorimaveitsellä. Kuori ja hienonna inkivääri.

Voitele grilliparila tai parilapannu öljyllä.

Laita raparperit grilliin ja ripottele pinnalle inkivääriä ja fariinisokeria. Kääntele raparperia grillauksen aikana.

Kun raparperit ovat hieman pehmenneet, nosta ne tarjolle. Tarjoa seuraksi vaniljajäätelöä tai vaniljakastiketta ja koristele tuoreilla mansikoilla.
 

Reseptin on laatinut

Dansukker