Grillattua parsaa, porkkanaa ja fetajuustoa

4:lle pääruokana tai 6–8:lle alkuruokana 45 minuuttia
Grillatut parsat ja naattiporkkanat tarjotaan murustetun fetajuuston kera.
Grillattua parsaa, porkkanaa ja fetajuustoa
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 500 g vihreää parsaa
  • 500 g valkoista parsaa
  • 200 g naattiporkkanoita tai pieniä porkkanoita
  • keitinveteen suolaa
  • 100 g voita
  • 4 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
  • 200 g fetajuustoa
  • (tuoreita yrttejä)

Kuori parsat ja porkkanat. Keitä parsoja suolalla maustetussa vedessä noin 2 minuuttia ja porkkanoita koosta riippuen noin 4–6 minuuttia. Grillaa sitten vihanneksia niin, että ne saavat hieman väriä ja makua. Kuumenna voi ja muscovadosokeri paistinpannussa. Paista vihannekset nopeasti pannulla. Tarjoa murennetun fetajuuston (ja yrttien) kera.

Resepti: Keittiömestari Teemu Aura