Granola

25 minuuttia
Nauti itse tehtyä, paahdettua granolaa jogurtin, rahkan, kylmän maidon tai raejuuston kanssa.
Granola
Arvioi: (34kpl)

Ainekset

  • 4 dl puurohiutaleita (esim. kaura, tattari, neljän viljan)
  • 2 dl siemensekoitusta
  • 2 dl saksanpähkinöitä
  • 2 dl cashewpähkinöitä
  • 2 rkl öljyä
  • ½ dl Dansukker Cane Syrup Ruokosokerisiirappia
  • 1–2 dl Dansukker Fariinisokeria
  • ripaus suolaa
  • 1–2 dl kuivattuja karpaloita
  • 10 kuivattua, pehmeää aprikoosia

Sekoita ainekset kulhossa karpaloita ja aprikooseja lukuun ottamatta ja kaada seos leivinpaperoidulle uunipellille. Paahda seosta uunissa 180 asteessa noin 20 minuuttia. Sekoita pellillä olevia aineksia viiden minuutin välein paahtamisen aikana. Jäähdytä, sekoita karpalot ja pilkotut aprikoosit joukkoon ja purkita.

Nauti granola jogurtin, rahkan, kylmän maidon tai raejuuston kanssa. Se sopii myös salaattien päälle ripoteltavaksi.

Vinkki!
Gluteenittoman granolan saat käyttämällä gluteenittomia hiutaleita.

Reseptin on laatinut

Dansukker