Florentiner

Florentiner, ett knäckigt julrecept med mandlar, valnötter och aprikoser. Fyll knäckformar så får du ett enkelt men lyxigt godis i jul.

cirka 35 stycken

Arviot (26 kpl)

Ainekset

2 1/2 dl Dansukker Strösocker
1 dl Dansukker Ljus Sirap
2 dl vispgrädde
40 g smör
1/2 dl hackade valnötter
1/2 dl hackade mandlar
1 dl torkade finhackade aprikoser
Små pappersformar

Ohjeet

Smält socker och sirap i en kastrull. Tillsätt grädde och smör och koka tills smeten tjocknat (125 °C) eller gör karamellprov (droppa ett par droppar av smeten i kallt vatten). Ta kastrullen från värmen och tillsätt valnötter, mandlar och aprikoser. Häll upp smeten i små pappersformar. Förvara florentinerna i kylskåpet.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.